Mechanisatie

In de landbouw sector zijn wij van Peijnenburg Machines met trots dealer van verschillende merken. Met deze merken is het ons doel om u als klant volledig te kunnen voorzien van alle soorten machines en werktuigen die benodigd zijn voor u als klant. Zo zijn wij dealer van onder andere Deutz-Fahr, Schäffer, Pöttinger, Marini, Iseki, Maschio, BVL, Roelama en Storti.

Binnen ons mechanisatie bedrijf staan wij ten alle tijden voor u klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Naast reparaties in de werkplaats voeren wij ook reparaties uit op locatie. Zo zijn wij voorzien van een service vrachtwagen waarbij wij u met veel soorten van problemen kunnen helpen.

Peijnenburg Machines beschikt over een grote werkplaats waarin wij verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan alle soorten nieuwe en gebruikte machines. Met onze ervaren en goed opgeleide medewerkers kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Daarnaast beschikken wij over veel professioneel gereedschap en een ruime voorraad aan onderdelen, waardoor wij u als klant zo snel mogelijk kunnen helpen.

Bij Peijnenburg Machines is het ons streven, om u als klant zo goed mogelijk te ontzorgen als het gaat over uw mechanisatie.


Volg ons op Facebook en weet als eerste de nieuwtjes binnen ons bedrijf!